SteezinMusic: Raekwon “Butter Knives”

Wu-Tang’s Raekwon er tilbage med en ny sang kaldet “Butter Knives” fra han kommende album “Shaolin vs. Wu-Tang”. På denne sang må man sige at “The Chef” stadigvæk holder knivene skarpe og formår at give noget af en præstation. Imponerende at tænke på, når man ser tilbage på  hvor længe Raekwon har været i hop-hop. Raekwon som primært holder sig undergrund, er på det seneste også blevet et omtalt ansigt mainstream og har bl.a. medvirket på en remix af Runaway Love med Justin Bieber og Kanye West, Lloyd Banks’ “The Hunger For More 2” og til sidst men ikke mindst Kanye West’s “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”. “Butter Knives” er et utroligt dope track, hvis man er fan af Wu-Tang og den lyd de bringer på bordet. Sangen er produceret af Bronze Nazreth. Releasedaten på albumet er desværre ikke blevet offentliggjort endnu, men forventes at være ude i starten af det nye år. Her er “Butter Knives” ihvertfald, check it out!

Raekwon – Butter Knives by Hevehitta

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 9 dec, 2010

    Wu-Tang's Raekwon er tilbage folkens.

    "Butter Knives"

    Droz Daily Steezin http://fb.me/PYRGfrck

HAVE SOMETHING TO SAY?