Video: Chris Brown & Big Sean studio session

I dette videoklip ser vi Chris Brown og Big Sean i studiet sammen, og høre om historien bag deres samarbejde på “In The Zone 2”. G.O.O.D. Music’s Big Sean som er det yngste medlem af sin roster, fortæller at de 2 artister virkeligt clicker sammen og at Chris Brown er en af de mest talentfulde artister han har arbejdet med, da han både kan synge, danse og nu også rappe. Breezy fortæller også at han er overrasket over at høre disse udtagelser, da han ikke ser sig selv som en rapper, og at han bare gøre for sjov og få at skabe lidt variation i det materiale han udgiver. Chris som jo for alvor begyndte at rappe på hans forrige mixtape med Tyga “Fan Of A Fan”, er nu også begyndt at få anerkendelse på rap-scenen. I vidoen ser man også de 2 artister indspille noget af  sangene “Glitter” og “Shit God Damn”. Her er videoen ihvertfald, check it out!

Watch it Glitter! from Mechanical Dummy on Vimeo.

Chris Brown – Glitter (feat. Big Sean) by nochasermusic

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 9 dec, 2010

    Chris Brown x Big Sean "Studio Session"

    Droz Daily Steezin http://fb.me/CcV2cmNF

HAVE SOMETHING TO SAY?