MusicVideo: Dr. Dre “Kush” (Feat. Snoop Dogg & Akon)

Yes! Så blev videoen til Dr. Dre’s første single fra hans utroligt ventede album “Detox” endelig indspillet. Videoen viser os Dre i bedste stil sammen med Snoop fra de gode gamle “Chronic” tider. Videoen er et glimrende eksempel på euforisering, og viser hvordan verden går i stå omkring en når man er på kush! Også imponerende at tænke på at Dre og Snoop stadigvæk har den swag og energi som de havde for 10 år siden, og får helt en til at få gåsehud når man ser dem. Uden at spolere for meget, nyd videoen og gør jeg klar til at se Dre som vi bedst kender ham, check it out!

“Now its that puff puff pass shit, chi and chong glass shit”

DRE IS BACK!


1 Readers Commented

Join discussion
  1. T J Flamgaard on 28/01/2011

    “Now it’s that puff puff pass sh*t, Cheech & Chong glass sh*t””

HAVE SOMETHING TO SAY?