MusicVideo: Michael Jackson “Hold My Hand” (Feat. Akon)

Så blev visualiseringen af “Hold My Hand” endelig en realitet. Den først single fra afdøde MJ’s kommende album “Michael”. Videoen er udmærket kreeret og viser nogle klassiske billeder af den bedstsælgende artist nogensinde, samt billeder af tilfældige mennesker der prøver at leve et lykkeligt liv. Sangen er jeg personligt ikke specielt fan af, dog er jeg fan af MJ og den fantastiske skikkelse han har været i musikkens verden. Uden at sige alt for meget, kan man få lov til at se MJ med Akon i “Hold My Hand”. Check it out!

R.I.P.

Michael Jackson


1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 11 dec, 2010

    MusicVideo: MJ x AKON BACON "Hold My Hand"

    Droz Daily Steezin http://fb.me/OSfHl8j3

HAVE SOMETHING TO SAY?