MusicVideo: Jay Rock “No Joke” (Feat. Ab-Soul)

Wattz-rapperen Jay Rock udgav for ca. 2 uger siden sit mixtape “Black Friday”, og er nu ude med en video til singlen “No Joke”. Jay Rock som i følge XXL er blevet kaldt en blanding af Biggie og Shyne, viser os igen at han er en herre man skal holde øje med, med hans dystre og dybe flow. Rapperen som er en del af Top Dawg Ent., er en af de mange California-rappere som har potentiale til at blive noget stor indenfor den populære musikgenre. Her er det også værd at nævne at han er labelmates med Compton-rapperen Kendrick Lamar, som også har en utrolig stor buzz lige pt. Udover det er han også en del af Warner Bros. Records, som er et major pladeselskab. Her er han ihvertfald med “No Joke”, check it out!

“I don’t wanna have to hit you with this fo’ mayn, burn your whole block down like propane, over that cocaine tryna get mo’ change (if you don’t know, now you now mayn!) Slang hang, green range, sleed hell snow, finda take another trip to the liquor store, the fiends wanna smoke and you can get smoked, ‘cause these streets ain’t no motherfucking joke!”


1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: SteezinMusic: Jay Rock “Tolerate” | DrozDailySteezin.Dk 15 dec, 2010

    […] 2 dage siden blev en video til Jay Rock’s “No Joke” fra “Black Friday” mixtapet lækket på nettet. I dag er vi tilbage med endnu en bombe […]

HAVE SOMETHING TO SAY?