SteezinMusic: 2Pac – The New Untouchables (Feat. Snoop Dogg, Tha Outlawz & The L.B.C. Crew)

Vestkysten havde virkeligt noget at sige og byde på tilbage i midten af 90’erne. Ikke nok med at 2Pac, Snoop Dogg og resten af Death Row, var der såmen også en gruppe der hed The L.B.C. Crew, som iøvrigt også havde en del hits ude tilbage i 90’erne. I dag blev en gammel sang lækket som gruppen havde indspillet med 2Pac, Snoop Dogg og 2Pac’s New Jersey-posse Tha Outlawz. Sangen er dope, og får dig til at minde de gode gamle dage hvor Vestkysten sad på tronen. Check it out!

2Pac – The New Untouchables feat Snoop Dogg The Outlawz & The LBC Crew by Boomshakalakaah

Nu når jeg er alligvel er i California humør, kunne jeg ikke lade være med at dele et af mine favorittrack med 2Pac. Sangen hedder “Made Niggaz” og gæster Outlawz og er fra “Gang Related” soundtracket. Check it out!

“My life in exchange for yours, born hated as a thug, house full of babies cryin from a lack of gettin love // ain’t nobody tell me shit, ‘til I got a sack of drugs // had the block sewn up, cause I learned to pack a gun, do you feel me? // world do ya hear me? Catch a risin star, fuck the love, niggaz fear me!”


No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?