MusicVideo: Fabolous “You Be Killin ‘Em”

Fabolous’ “There Is No Competition 2: The Grieving Music” mixtape blev så populært da det blev lækket første gang, at pladeselsskabet besluttede sig for at gøre det til en EP og smide pladen ud på gaderne. På mixtapet var den mest populære sang “You Be Killin’ ‘Em”, og fik adskillige radio plays på diverse radiostationer i USA. Nu står han et halvt år efter med en visualisering af tracket. Vidoen er utrolig dope, og viser en historie om Amber Rose som er en frygtindgydende og forførende lejemorder. Her bliver Fabolous udstillet som en Amber Rose er forelsket i, men ikke kan være sammen med på grund af hendes profession, og derfor kan det kun blive til en kort affære. I videoen ser man desuden også Fab og Amber kysse hinanden på munden. Der har forud for skydningen af videoen været en masse spekulationer om de to er et nyt par i Hollywood, efter at den eftertragtede model gik fra Kanye West. Kanye har senest på Chris Brown’s “Deuces (Remix)” haft få sublime linjer, som indirekte indikere at den talentfulde herre mildest talt er utilfreds over Fabolous’ affære med Amber. Vildt at tænke på, da begge to havde et vers på tracket. Fab har senere hen også lavet en freestyle over Lil Wayne sangen “Bill Gates” hvor han nævner Yeezy. Om det er officielt mellem de 2, kan jeg desværre ikke svare på. Dog ved jeg at der er noget om snakken. Her er vidoen ihvertfald til “You Be Killin’ ‘Em”, check it out!

“Niggas take my old flows and they take my old swag, he just took my old bitch and turn it to his new bitch” – Kanye West

“Coconut circoc and pineapple, easy order now i got this chick showin me what yeezy taught her” – Fabolous

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 14 dec, 2010

    Fabolous x Amber Rose x Ryan Leslie "You Be Killin' Em"

    #Niiiiiiceeee

    Droz Daily Steezin http://fb.me/xtJOLt89

HAVE SOMETHING TO SAY?