SteezinMusic: Jay Rock “Tolerate”

For 2 dage siden blev en video til Jay Rock’s “No Joke” fra “Black Friday” mixtapet lækket på nettet. I dag er vi tilbage med endnu en bombe fra Wattz-rapperen. Sangen hedder “Tolerate”, og byder på Rock i hans a-game. Sangen omhandler Jay Rock’s tolerance til kvinder som vil ham ondt, og hvordan kvinder kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Dybt budskab alligevel. Check it out!

“When my nigga introduced me to her, such a beautiful face im feelin’ i found my soulmate, love is blind my nigga seen the problem from the start, i should’ve just followed my first smile / but i stuck around she had my first child, takin care, responsibilities strivin to see her smile / but when the fame came, that’s when she changed / she didn’t think i was gon’ be on songs with big names”

Jay Rock – Tolerate by TopDawgENT

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?