MusicVideo: Jae Millz “Green Goblin” (Feat. Chris Brown)

Young Money-rapperen Jae Millz er ude med en video til sangen “Green Goblin” fra hans seneste mixtape. Videoen er dope og er meget inspireret af The Hughes Brothers 90’er kult, Dead Presidents. Millz som endnu ikke er pladeaktuel, er en af de mange YM rappere som står i kø til at udgive sit debutalbum. Indtil videre er det såmen kun Drake og Nicki Minaj som har formået at udgive et album, da de også har taget verden med storm. Nicki fik desuden onsdag erklæret “Pink Friday” certified gold, hvilket er en status for 500.000 solgte kopier. Tillykke Nicki! Her er Millz ihvertfald med en rappende Breezy når han er bedst i “Green Goblin”, check it out!

“f you skinny or eat plenty it don’t matter either way / cause I’ma get it, hit it, quit it then I pass you off to Jae… Millz / speed racer on the track call me Hot Wheels / them bullets long like fries, get a Happy Meal /Black Card, Red Chucks, Batman & Robin, Spider-man eatin’ up the money, Green Goblin!”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?