MusicVideo: Jeremih feat 50 Cent “Down On Me”

Efter en 3D version, og en helt andet version af musikvideoen til “Put It Down”, så er her den færdige version. Utrolig kedelig og wack er hvad jeg vil kalde denne musikvideo, i det hele taget, så synes jeg er musikvideoer er begyndt at blive meget ensformige og kedelige at se på. De 2 sidste musikvideoer der falder i min smag, er “Runaway” Kanye West & “Telephone” Lady Gaga. Som helt klart er nogen af de fedeste musikvideoer jeg har set (ikke pga længden).

Tracket “Put It Down” er hvad jeg vil kalde et “IWannaMakeAHitAgain”, & disse tracks bliver man hurtigt træt af. De første gange jeg hørte tracket, syntes jeg virkelig det var noget crap, men den voksede på mig, især med alkohol i blodet. Ingen tvivl om, at det er en ClubBanger, som får folk på danse gulvet, thumps up for that, men ærligt så lyt lige til 50’s værste lorte vers. Jeg ku’ gøre det bedre.

“Systems thumping party jumping
shorty she’s a perfect 10
she rock her hips than roll her hips
than drop it down like it’s nothing
she shaped just like an hour glass
she see how fast an hour passed
time flies when I’m on that ass
but I won’t put our sh-t on blast
work it like a pro pro pro
sit and watch it go go go
do her thing all on the floor
she bounce it fast and shake it slow
so sexual incredible
she beautiful she edible
I got her I won’t let her go
I aint seen nothing better yo
look at how she twurk it
the way she work it
make me wanna hit it hit it
heaven when I’m in it in it
if I do not fit, I’m gonna make it
girl you can take it
don’t stop get it get it”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?