NBA: “Christmas Update”

Hey Hey Hey y’all!! Long time no see! Beklager jeg har været væk i noget tid men her følger en lækker opdatering til alle jer med go smag og sund interesse for NBA:

I denne artikel runder vi DrozDailySteezin’s forslag til hvad du kan lave lørdag d. 25 december mens du nyder din gaver og kammerater samt:

 • New York Knicks
 • Dennis Rodman og Hall of Fame
 • Forslag til årets dunkekonkurrence under Allstar-weekenden i L.A.
 • Preview på traileren til Invincible med Michael “Air” Jordan

Men lets get to it;

Hvilken bedre måde at slappe af efter juleaften end at læne sig tilbage i sit bjerg af gaver og tænde for noget basket i topklasse? Årets NBA-Schedule har valgt at forkæle os med følgende kampe (i kronologisk rækkefølge):

 1. Chicago Bulls vs. New York Knicks
 2. Boston Celtics vs. Orlando Magic
 3. Miami Heat vs. L.A. Lakers
 4. Denver Nuggets vs. Oklohoma City Thunder
 5. Portland Trail Blazers vs. Golden State Warriors

Som forret besøger Derrick Rose og co. Madison Square Garden og Amar’e Stoudemire, som i den grad har sparket liv i basketlivet i New York. The Knicks er relevante igen og hungrer efter en sejr efter tabte kampe til bl.a. Boston og Supertrioen fra Miami. Chicago må undværre Joachim Noah pga. en skade, men komboen Rose-Boozer begynder at se skræmmende ud, så der er lagt op til et brag af en kamp når Mike D’Antonis ultra offensive stil clasher med Chicago og Tom Thibodeau som uden tvivl kommer til at lave noget larm når vi engang kommer til slutspillet! To stærke hold, to MVP-kandidater i Rose og Amar’e og en larmende superarena: Nuff Said!

LÆS MERE

Boston besøger Orlando i deres spritnye arena, efter Orlando har gennemgået noget af en makeover: Tilbage er Hedo Turkoglu, som med sig har taget Jason Richardson og Gilbert Arenas. Ud er røget Marcin “The Polish Hammer” Gortat, Rashard Lewis, Vince Carter og Mickael Pietrus. Holdet spiller ikke optimalt for øjeblikket, men måske er det her kampen hvor de for alvor begynder at lære at spille sammen og giver det hotteste hold i ligaen kamp til stregen! Uanset hvad er det en fornøjelse at se Rondo og en “ung” Kevin Garnett spille i år, så fordøj julemaden og se to rivaler igennem de sidste års slutspil tørne sammen.

Men her på DrozDailySteezin prøver vi ikke at narre nogen. Vi ved godt at folk venter på hovedretten, som uden tvivl består af L.A. Lakers og Stables Center tilsat Miami Heat og det første møde mellem de forsvarende mestre og det hold som eksperterne dømte som årets vindere inden sæsonen overhovedet var gået igang. Andrew Bynum er tilbage for Lakers, hvilket bare gør dem endnu mere skræmmende under kurven hvor Gasol og Odom allerede rumsterer. Mange mener at Miami’s mangel på størrelse og talent under kurven bliver udslagsgiven for en sejr til hjemmeholdet, men det bliver spændende at se om Miami’s potente angrebsspil kan kompenserer for dette – og glem ikke at Miami pt. har ligaens bedste forsvar. I sidste ende kan man analysere alt mellem himmel og jord og det vil stadig blegne i forhold til: Kobé vs. LeBron, Artest vs. Wade, Gasol vs. Bosh. Heat kunne undskylde sig med at de først skulle spilles sammen i starten af sæsonen, men eftersom de nu er et af ligaens varmeste hold er der ikke plads til flere undskyldninger. Det bliver et brag og dit hoved halter seriøst hvis du ikke fanger den her kamp. Især hvis afslutningen på kampen ligner den fra sidste gang de to hold mødtes i L.A.:

En interessant matchup finder sted ude vestpå, hvor ligaens bedste 1-2-punch i form af Westbrook og Durant tager imod Carmelo Anthony og en tændt J.R. Smith som fra tid til anden er kendt for at gøre det her:

Den sidste kampe er ikke et must-see selvom den tegner sig til at blive super underholdende. Det er nu eller aldrig hvis Golden State skal gøre sig nogen forhåbninger overhovedet for at nå slutspillet. Monta Ellis scorer som aldrig før, men forsvaret ligner sig selv, og så kan det jo være ligegyldigt. Portland cruiser i øjeblikket uden Brandon Roy, som ifølge rygter måske ikke er så immun overfor at blive tradet væk som først antaget. Se frem til en kamp i et afsindigt tempo og et hold der kæmper for at blive relevant igen.

New York Knicks har fået New York til at koge og boble af begejstring over deres foreløbige præstationer, hvilket fornyligt resulterede i nye episoder af “Unscipted”-serien som vi herinde er store fans af. De havde New York Knicks og Amar’e Stoudemire i fokus, og det skal i ikke snydes for, se dem her:

Dennis Rodman aka. The Worm, fortjener kort sagt at komme i Hall of Fame. Der har været snak om at han ikke er værdig pga. sine eskapader udenfor banen, men det holder simpelthen ikke. NBA prøver at gøre ham til en fyr som ikke var go for ligaen og dens omdømme, men det er den største blå løgn i mands minde. Sandheden er at han var uundværlig for gamet; ikke bare for de mesterskabsholds han spillede for, men i den grad også som omvandrende reklamesøjle. Han gjorde det IN at være en ekseptionel dygtig forsvarsspiller og dét at tage stolthed i at lukke det andet hold ned. Han var forgangsmand for spillere som bl.a. Ben Wallace, som med deres Bump’n Grind metoder kompenserede for deres mangel på offensive egenskaber. Rodman startede ud for The Bad Boys som var Detroit Pistons i slutningen af 80’erne (mesterskab i 89 og 90) og kom efter et stop hos San Antonio Spurs til Chicago Bulls, hvor han som bekendt vandt 3 mesterskaber sammen med Pippen og Jordan (96,97,98). Dennis The Menace karriere tog nogle seriøse skridt tilbage derefter med tvivlsomme ophold hos Lakers og Dallas, men det hindrer ikke ved at han er en af de fineste forsvarsspillere ligaen nogensinde har set. Hvis han havde været et offensivt talent med 5 titler i baggagen havde der ikke været nogen tvivl om at han havde en sikker plads i Hall of Fame, så derfor grænser det til hykleri fra komitéens side bare ved at overveje tanken om en udelukkelse. Her er nogle facts som i den grad bevidner om en Hall of Fame karrierer: 5 mesterskaber, 7 gange valgt til All-NBA defensive team 7 gange  fra 1989-1993 og 1995,1996), Defensive player of the year 2 gange; 1990,1991. Derudover er han to gange valgt til ALL-NBA third team og ligeledes valgt to gange som NBA All-star. Lets face it, det havde ikke været det samme uden Dennis Rodman, men hvad synes i? Har han fortjent at komme i Hall of Fame? Her er en tribute fra vores side af i hvert fald:

Denne sæsons Allstar-Weekend nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være på tid til at høre jeres foreslag til værdige deltagerer. Vi har et par favoritter som vi gerne vil give lidt go reklame så here goes:

Deandre Jordan, L.A. Clippers:

Chase Buddinger, Houston Rockets:

Andre Igoudala, Philadelphia 76’ers:

Derrick Rose, Chicago Bulls:

Og Russell Westbrook, Oklohoma City Thunder:

Der skal nok sidde nogle derude og tænke på hvorfor vi ikke har inkluderet Blake Griffin eller Shannon Brown, men det er der en simpel forklaring på: Blake er en fantastisk dygtig IN-GAME-Dunker, men tror det er sparsomt hvad han kan gøre i en reel konkurrence. Så ham i en konkurrence inden han introducerede sig selv i NBA som en ægte High-Flyer og det var ikke imponerende. Shannon Brown? Han skal bare holde lav profil efter den indsats han leverede sidste gang: Fy for f*****!! LeBron James undlader desværre igen i år at være med, hvilket også er derfor han ikke er inkluderet på vores liste ovenover.

Til slut lidt reklame for Drux og hans aktuelle indlæg om MJ og filmen Invincible. Husk, du hørte det her først:

I ønskes alle en rigtig go jul og godt nytår herfra. Håber i har alle 10 fingre igen når jeg vender tilbage i det nye år. På det tidspunkt regner jeg kraftigt med at i har skudt mine argumenter ned og forslået jeres egne, samt nævnt jeres picks til allstar-weekendens dunkekonkurrence!

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 23 dec, 2010

  BIG NBA CHRISTMAS UPDATE @ DDS

  You 'Like' NBA ?!

  Droz Daily Steezin,NBA på dk4. http://fb.me/E1DjMqYU

 2. TheBaller on 23/12/2010

  Dope shit man.. Keep the good work up!

 3. Drux on 23/12/2010

  JR Smith til dunk contest =D

HAVE SOMETHING TO SAY?