Fashion: Screwed Spring/Summer 2011

De mest steezin elefanter er tilbage, med deres S/S 2011 kollektion. Screwed er et dansk mærke (IfUAin’tKnow), som har været med i spillet i lang tid, faktisk startede de helt tilbage i 2005, i en lille butik på Vesterbro. Der var det primært T-Shirts & Sweatshirts man kunne vælge i mellem, dog havde de til tider nogle dope sneaks, som du ikke ku’ finde andre steder. 2010 er året hvor de virkelig har slået igennem, især med deres snapbacks, som vi tidligere har posted på DDS, med en stor interesse hos læserne. Det er dog nu tid til at vise jer, deres Spring/Summer kollektion, der lige er landet i deres butik.

De har holdt den meget simple&clean, med fokus på de små detaljer, hvilket også er en lille trend for tiden, kaldt “LessIsMore” ligesom Ryan Leslie’s opkommende album. Jeg er især vild med den bordeauxrøde sweatshirt & de army grønne bukser. Det er især fedt at de har mixet et casual look m. det danske streetlook, og givet det deres eget twist.

“Gør dig selv en tjeneste og besøg deres butik, som også lige har fået et mere clean look”.

Screwed

Krystalgade 4 (ved rundetårn) 1171 København K

Join Facebook FanPage: Screwed @ Facebook

2 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 24 dec, 2010

  Screwed "Spring/Summer" 2011

  Go Check It Out People. Support Danish Brands !!!!

  Droz Daily Steezin
  Join Gruppen:… http://fb.me/Of8PCtTk

 2. Pingback: Konkurrence: Vind 3 stk. Screwed T-Shirts x DDS x DrozDailySteezin | DrozDailySteezin.Dk 24 jan, 2011

  […] af byen fedeste street t-shirts fra Screwed. Hvis du ikke kender til Screwed så kan du se mere her & […]

HAVE SOMETHING TO SAY?