SteezinMusic: Black Hippy “Rolling Stone”

Hip-hop på Vestkysten har de seneste år prøvet at kæmpe sig tilbage på tronen, dog forgæves. Man kan dog ikke lægge skjul på, at der er utroligt meget talent derude som ikke får den optimale anerkendelse. Dette er lidt ærgeligt, da der utroligt mange rappere fra den solrige stat som har potentiale og fotjener at være blandt eliten. To rappere har dog gjort sig særligt bemærket, det drejer sig om henholdsvis Wattz’ Jay Rock og Compton’s Kendrick Lamar. De 2 rappere som er en del af Top Dawg Ent., som er et L.A.-baseret pladeselskab. Udover dem, er Ab-Soul og Schoolboy Q også en del af pladeselskabet, sammen har de 4 rappere formet Black Hippy. En lovende gruppe med 4 talentfulde rappere fra den gyldne stats hovedstad L.A. Gruppen har haft en buzz kørende i undergrunden i lang tid, men nu begynder de også for alvor at få anerkendelse på overfladen. Så meget at diverse bloggers samt magasiner har kaldt dem for 2010’s Slaughterhouse eller NWA. Gruppen har desuden også lagt en en dato på hvornår deres første mixtape, Setback, rammer gaderne, og her kan det forventes at være til rådighed til nytår, d. 1. januar. Både Jay Rock og Kendrick Lamar har også et mixtape ude begge to, virkeligt dope materiale fra 2 talentfulde rappere. Download henholdsvis Jay Rock’s “Black Friday” og Kendrick Lamar’s “O.D. (Overly Dedicated)” efter jumpet. Her er Black Hippy ihvertfald med “Rolling Stone”. Check it out..

Black Hippy – “Setback” – 1. januar

Download Jay Rock “Black Friday”
Download Kendrick Lamar “O.D. (Overly Dedicated)”

Black Hippy – Rolling Stone by TopDawgENT

Udover denne sang, kan man høre gruppens første rigtige single og visualisering af “Zip That Chop That”. Her er det værd at bemærke gruppens NWA swag og switch-up som de køre igennem hele videoen. Jay Rock, Kendrick Lamar, Ab-Soul & Schoolboy Q er Black Hippy, check it out!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 dec, 2010

    Westcoast is back – Hvem kender Black Hippy ?

    Kendrick Lamar – Jay Rock // Look Out 4 Them.

    Droz Daily Steezin http://fb.me/Dr0PdARb

HAVE SOMETHING TO SAY?