SteezinMusic: Governor x 50 Cent “Here We Go Again”

Efter at have hørt Hot 97 hele dagen i dag, faldt jeg for et track som gentagende gange blev spillet på den populære radiostation. I starten tænkte jeg at 50 Cent var ude med en ny single, og prøvede derfor at finde tracket på diverse hjemmesider. Det lykkedes desværre forgæves. I dag fandt jeg dog ud af, at tracket rent faktisk er en collabo med Governor, og er en sang som først blev lækket her til morges, til trods for at den blev spillet på Hot 97. Governor er kendt for hans arbejde på tracket “Do You Think About Me” fra “Before I Self Destruct” albumet. Utroligt dope track, og det byder på Fifty når han er bedst. Uden at sige for meget, kan man selv få lov til at høre tracket og vurdére det. Check it out!
Governor x 50 Cent – Here We Go Again

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 dec, 2010

    TrackOfTheMoment: Governor feat 50 Cent "Here We Go Again"

    Dopeness

    Droz Daily Steezin http://fb.me/x8F7SnR0

  2. Pingback: MusicVideo: Governor x 50 Cent “Here We Go Again” | DrozDailySteezin.Dk 9 feb, 2011

    […] som jo er Fifty’s første artist på hans nye G-Note imprint, har været ude med sangen “Here We Go Again” i et stykke tid nu, men først nu er visualiseringen til sangen blevet en realitet. Videoen er […]

HAVE SOMETHING TO SAY?