SteezinMusic: Rick Ross “Retrosuperfuture” (Feat. Wiz Khalifa)

Ricky Rozay er tilbage med nyt materiale i morgen, en perfekt julegave til alle hip-hop elskere. Som en lille optakt vil DDS gerne dele det seneste track, som er blevet lækket fra Rozay’s kommende mixtape kaldet “Ashes To Ashes”. Sangen hedder “Retrosuperfuture” og gæster en utrolig populær herre, nemlig Wiz Khalifa. Wizzle som sammen med Rozay er blevet kåret til henholdsvis “Man Of The Year” og “Rookie Of The Year” af The Source, er også blevet sat i forbindelse med Def Jam-rapperens eget pladeselskab Maybach Music om en eventuel signing. Dog har Wiz gjort klart at det ikke noget der bliver aktuelt, da han fornyligt har skrevet kontrakt med pladeselskabet Atlantic Records. Selvom Ross ikke lige for fat i Wizzle, har han dog stadigvæk store planer med Maybach Music og har annonceret at han er meget interesseret i at få fingrene i Philly-rapperen Meek Mill og Roc Nation’s Wale. Her er sangen ihvertfald, check it out!

Rick Ross – “Ashes To Ashes” – 24. december

Rick Ross Ft. Wiz Khalifa – Retrosuperfuture

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 23 dec, 2010

    Rozay feat Wiz Khalifa "#RetroSuperFuture"

    Join: Wiz Khalifa til Danmark

    Droz Daily Steezin http://fb.me/GY32RiOQ

HAVE SOMETHING TO SAY?