Mixtape/Interview: Kendrick Lamar @ HardKnock.TV + J. Cole co-sign

I går fik man en lille introduktion af Kendrick Lamar’s gruppe Black Hippy. I dag får man et interview med den spændende og talentfulde Compton-rapper. K-Dot har nemlig siddet med HardKnock.TV og snakket om diverse ting som har relevans for den unge rapper lige pt. Her var det uundgåeligt at bringe hans inflydelse på Detox og samarbejde med Dr. Dre op. Her fortalte han at arbejde med André gør dig 10 gange bedre end før, da han får det maximale ud af en under arbejdsprocessen på grund af hans perfektionistiske arbejdsetik. Udover det snakkede Kendrick også om en eventuel pladekontrakt med den legendariske producer, og her lagde han ikke skjul på at der bliver forhandlet og snakket om det. Dog kan han ikke offentliggøre noget endnu, da intet er sikkert. Mon ikke det bliver aktuelt, da Dr. Dre har et falkeøje for talent og sjældent lader det gå til spilde. Se interviewet nedenfor. Udover dette har Kendrick Lamar i samarbejdet med DDS givet alle jer en perfekt julegave, hvis man er gået glip af hans fabelagtige mixtape “O.D. (Overly Dedicated)” Download Here

Merry Christmas from Kendrick Lamar

Black Hippy – “Setback” – 1. januar

Udover dette lille interview, har en anden talentfuld herre ved navn J. Cole siddet og snakket om hvad hans yndlingsprojekt har været i 2010. Her skjulte Roc Nation-rapperen ikke hans beundring for Compton-rapperen, og fortalte at Kendrick Lamar’s “O.D.” var hans yndlingsudgivelse i 2010, med “P&P” som favorittrack. Grunden til det var meget simpel, han føler Kendrick’s stil og synes at han minder meget om ham selv. En Kendrick Lamar og J. Cole collabo kunne ikke være helt dårlig! Her er Cole’s co-sign af Kendrick Lamar ihvertfald, check it out!

J. Cole @ VEGA, 17. januar

Get Your Tickets Here

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 dec, 2010

    Do You Know Kendrick Lamar ??

    Droz Daily Steezin http://fb.me/wetbXZYw

  2. Pingback: SteezinMusic: Top10 Mixtapes @ 2010 | DrozDailySteezin.Dk 31 dec, 2010

    […] 3. Kendrick Lamar: O.D. (Overly Dedicated) […]

HAVE SOMETHING TO SAY?