MusicVideo: Curren$y “Hold On” (Feat. Young Roddy & Trademark Da Skydiver)

Nr. 1 hasher, Curren$y er ude med en visualisering af “Hold On” fra hans seneste album “Pilot Talk 2”. Videoen er ikke noget nyt, og ligner uden overraskelse hans forrige videoer. Dog stadigvæk rimelig dope, hvis man føler Curren$y og hele hans hasher-swag som han køre. Hvis man ikke allerede har “Pilot Talk 2” vil jeg stærkt opfordrer jer til at hente det, da det er et album man altid kan lytte til uanset hvilket humør man er i. Hvis man er en der nyder at puffe juu, er det lige albumet man skal have fat i. “Hold On” gæster desuden også to af Curren$y’s homies, Young Roddy og Trademark Da Skydiver. Her er videoen ihvertfald, check it out!

Juu-minister Curren$y!

Curren$y – “Hold On” Feat. Young Roddy and Trademark from Creative Control on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?