LivePerformance: Tyga Live @ Celcius

I anledningen af sin 21 års fødselsdag, var Tyga forbi Celcius i København d. 18. november. Præsenteret af Majistical/Lifted Ent. lagde showet op til et brag, til trods for at den blev udskudt med en måned og blev holdt på noget af et lille venue som Celcius. Hans fans kunne dog glæde sig til at se Tygaman når han er bedst, med en god opvarmning fra svenske DJ Lewis som gav os nogle af årets største hits. Celcius var hele aften præget af en god atmosfære, dog blev folk hurtigt trætte og utålmodige over Tyga’s forsinkelse. Efter at have ventet forgæves, blev det så endelig tid, og JNJ’s Joe introducerede så den unge rapper fra Compton, og kort tid efter fandt Tyga sin vej op på scenen helt ude fra rygerummet. Fed entrance må man sige, og publikum var utroligt hyped og gav også Tygaman den varmeste velkomst. Uden overraskelse var han også omringet af piger, som var desperate efter at se den populære rapper, og det endte sandeligt også med at han afklædte sin krop og viste sin tatoverede krop til hele publikum. Selvom at rapperen ikke har udgivet et album endnu, formåede han stadigvæk at give hans fans noget af et show. En negativ ting, var dog at Tyga ikke rigtigt fejrede sin fødselsdag, og gav sine fans lidt ekstra da billetten trods alt kostede 200 kr. Tyga som er Travie McCoy’s fætter, optrådte bl.a. “Im So Raw”, “Well Done”, “G-Shit”, “Loyalty”, “Bedrock”og “Deuces”. Jeg var en af de mange fremmødte selv, dog fik jeg ikke chancen til at få filmet noget. Heldigvis var min homeboy Malak en af dem som stod helt foran, og fik nogle eksklusive billeder af koncerten, som vi først har fået fat i nu. Så uden at sige for meget, kan man se et klip fra koncerten og se hvordan den udfoldede sig hvis man gik glip af den. Meget underholdende klip, check it out!

“Women let these men love, men let these women love, let these niggas hate and let these bitches hate!”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Mixtape: Tyga “Black Thoughts Vol. 2″ | DrozDailySteezin.Dk 13 apr, 2011

    […] Tyga x “Black Thoughts Vol. 2″ x YMCMB x Compton x Snapback Minister x Gense Live […]

HAVE SOMETHING TO SAY?