Concert/Event: J. Cole @ VEGA, 17. januar

Så nærmer datoen sig hvor MAJISTICAL/LIFTED ENT. får lov til at præsentere et af hip-hoppens hotteste navne i vores lille hovedstad, når J. Cole gæster VEGA d. 17. januar. Cole som jo har taget industrien med storm, er den første signee til Jay-Z’s meget respekterede pladeselskab Roc Nation. Roc Nation som også har andre prominente navne så som Rihanna, Willow Smith, Jay Electronica, Mark Ronson, producerteamet Stargate  og senest Cher Lloyd, som har vundet den seneste udgave af den britiske X-Factor.

Selvom Cole endnu ikke er pladeaktuel, har han udgivet nogle kvalitetmixtapes i årene 2009 og 2010. Her i blandt “The Warm Up” og “Friday Night Lights”, som har fået utrolig god respons fra diverse bloggers og andre anerkendte hiphop-websider. Der er det værd at nævne at den seneste udgivelse “Friday Night Lights” er blevet kåret som et af 2010’s bedste mixtapes, og specielt DrozDailySteezin har ikke skjult deres beundring for den unge Fayetville-rapper, og sat mixtapet øverst på listen i DDS’ “Top 10 Mixtapes i 2010”. Imponerede at tænke på når man tænker på, at han endnu ikke har udgivet et album. Det er dog lidt skuffende specielt for hans fans, at rapperen endnu ikke har fundet en releasedate på hans meget ventede debutalbum “Cole World”, til trods for at have smidt “Who Dat” på gaden helt tilbage i juni måned, som var albumets første single.

Det er dog også lidt svært at få promoveret sit album optimalt, da man havde både Eminem og Drake ude med nye albums. Selvom Cole endnu ikke har et album ude, kan man dog stadigvæk glæde sig til et brag af et show når han gæster VEGA d. 17. januar. Cole, som jo er på tourné med Drake på nuværende tidspunkt, kommer desværre til København uden den populære Young Money rapper. Det kunne ellers være historisk hvis det lykkedes Majid og Lifted Ent. at få begge navne til hovedstaden. Den seneste rapper der gæstede VEGA var Fabolous, og han gav alle sine fans noget af et show, og afsluttede også aften med at give et interview til DDS inklusiv et shout-out, som man kan se ved at klikke på linket. Hvis man ikke er bekendt med nogle af J. Cole’s udgivelser, kan man høre “Premeditated Murder” fra “Friday Night Lights” forneden, og glæde sig til når rapperen gæster VEGA om 11 dages tid. Check it out!

COLE WORLD!

J. Cole – Premeditated Murder

6 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 8 jan, 2011

  @Ittaouil Not much! :D post lige vores J.Cole artikel på eventinfo ! http://t.co/IRpTuGS

 2. Morten Kildebæk on 09/01/2011

  Det skal nok blive en fed koncert. Lige en rettelse: Den sidste rapper i Vega var MF DOOM som i den grad også fyrede den af ;)

 3. Damian B on 10/01/2011

  @Morten Ja det er sandt. Jeg fik ikke lige formuleret mig korrekt, men mente den seneste rapper som optrådte på VEGA præsenteret af MAJISTICAL/LIFTED ENT.

 4. Pingback: LivePerformance: Drake & J. Cole, første show i London | DrozDailySteezin.Dk 10 jan, 2011

  […] med til Købehavn, kan man glæde sig til et uhørt show om en lille uges tid, når han gæster VEGA d. 17. januar! Check it […]

 5. Pingback: LivePerformance: J. Cole & Drake “In The Morning” i Toronto | DrozDailySteezin.Dk 10 jan, 2011

  […] når vi alligevel er i J. Cole humør og for alvor gøre os klar til d. 17. januar, bliver jeg nødt til at poste en throwback video af J. Cole og Drake’s liveoptræden i […]

HAVE SOMETHING TO SAY?