SteezinMusic: Bobby V “Gotta Get That Money” (Feat. CyHi Da Prynce)

Bobby V er en herre vi ikke rigtigt har hørt noget til i et stykke tid, han er dog i samarbejdet med DJ Drama igang med at sætte et mixtape sammen ved navn “60 More Minutes”. I dag blev sangen “Gotta Get That Money” fra mixtapet lækket på nettet. Sangen er dope, og gæster desuden en anden artist fra Atlanta nemlig G.O.O.D. Music’s CyHi Da Prynce. Bobby V har samplet Bone Thugs-N-Harmony’s “Foe Tha Love Of $” fra deres debutalbum “Creepin On Aa Come Up”. Han har ikke offentliggjort endnu hvornår mixtapet bliver smidt på gaden, dog kan man glæde sig til at høre noget materiale fra rnb-sangeren. Som lille bonus kan men se Bone Thugs’ klassiker forneden, check it out!

“I wanna live like Diddy, but im having Biggie dreams / my weed is from the West, Kansas City green / Jacksons in the pocket, on my Billie Jeans”

Bobby V feat. CyHi Da Prynce – Gotta Get Dat Money by ThinkTank Digital

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 5 jan, 2011

    Bobby Valentino x CyHi Da Prynce "Gotta Get That Money"

    Droz Daily Steezin http://fb.me/RAQh7mOI

HAVE SOMETHING TO SAY?