Video: Chris Brown Webisode #4 “Breezy Art…. Dance”

“Oh, You Touch My Tralala” LOL :D

At Breezy er vild med dans, overrasker nok ikke de fleste. Hvor meget den så betyder for ham, får man et indblik i, her i den 4.webisode af Chris Brown’s Mechanical Dummy serie. Udover at snakke om sin passion for dans, snakker han også om de forskellige trends der er i dans, fordomme over for det, også introducerer han også seerne for hans dance squad som han selv siger er “Kinda nice”. Se Breezy buste nogle moves nedenunder.

Ps. På musikfronten, kan jeg informere om at Breezy lige nu er i studiet med Wiz Khalifa. Om det er til Brown’s “F.A.M.E.” lp eller Wizzy Wiz’ næste plade er endnu uvidst. Glæder mig til at høre hvad de får brygget sammen i studiet !

Breezy Art…Dance from Mechanical Dummy on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?