LivePerformance: Drake & J. Cole i London

Så har Drake og J. Cole ramt Europa, og en af de steder som de to rappere skal optræde er London. Torsdag aften kickstartede de første show i Hammersmith Apollo, og ud fra diverse kilder skulle dette show ikke være andet en en success da der var fuldt hus med et utroligt hyped publikum. J. Cole som jo er Drake’s partner og opvarmer på hans Europa tourné, fik også sat sit præg på showet.

I dette klip kan man kort se de 2 mærkværdige navnes optræden, og hvordan showet forløb sig. Desværre kommer Drake ikke til Danmark i første omgang, men man kan stadigvæk nyde at se Young Money-rapperen optræde for første gang på europæisk jord. Dog er det med J. Cole briller interessant at se Roc Nation-rapperen optræde, og få en fornæmmelse af hvordan hans liveoptrædener udfolder sig. I slutningen af klippet kan man se J. Cole optræde “Who Dat”, og han formår at få gang i publikum med en utrolig energi, og gøre derfor showet meget mere personligt. Så hvis Cole medbringer sine fremgangsmåder med til Købehavn, kan man glæde sig til et uhørt show om en lille uges tid, når han gæster VEGA d. 17. januar! Check it out!

Don’t waste a minute, get your ticket!

Cole World!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?