LivePerformance: J. Cole & Drake “In The Morning” i Toronto

Nu når vi alligevel er i J. Cole humør og for alvor gøre os klar til d. 17. januar, bliver jeg nødt til at poste en throwback video af J. Cole og Drake’s liveoptræden i Toronto tilbage i 2010. Sangen som de to optræder er “In The Morning” fra Cole’s “Friday Night Lights”. Her skjuler tilhængerne heller ikke deres kærlighed til Drake, da han kommer ud fra kuliserne og gør sin del. Utroligt godt klip af høj kvalitet, og man kan betragte dette klip som en optakt hans koncert i VEGA om 7 dages tid. Det kunne være noget af en oplevelse at se de 2 sammen på en scene, dog tvivler jeg ikke på at J. Cole også har evnen og energien til at levere en mærkværdig solooptræden. Check it out!

“Baby you summertime fine, I let you get on top, I be the underline / Im trying to get beside you like the number 9, dime”

J. Cole @ VEGA, 17. januar. Køb din billet her!

J. Cole Brings Out Drake in Toronto [12.03.2010] from Karla Moy on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?