Video: Wiz Khalifa DayToday Episode 6 “Waken Baken”

Wizzy Wiz er en mand der forstår at more sig når han er på tour! I videoen ser man Wiz Khalifa og hans drenge  når de har det bedst og det er som regel når de er ombord på tourbussen, hvor røg , sprut og practical jokes står højt på dagsordenen. Fra falske hænder og goon masker til til at ryge en af sine sovende drenge passivt skæv ! LMAO :D Man ser også hvordan Wizzy gør sig på en scene og specielt klippet hvor han performer “The Statement” står ud !  Hvis du trænger til et godt grin , så er Wiz Khalifa helt sikkert en dude der får dig derhen ! Paper Planes in this bitch ! :D

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 11 jan, 2011

    Det her er fandme en go griner! Must See

    Droz Daily Steezin http://fb.me/D2jitvXp

HAVE SOMETHING TO SAY?