MagazineCover: Eminem, Slaughterhouse & Yelawolf i XXL

I den seneste tid har der været en masse rygter og snak omkring Slaughterhouse og en mulig aftale med Eminem’s Shady Records imprint, og om det nogensinde bliver aktuelt. Her kan jeg glæde mange fans ved at konstatere, at Slaughterhouse officielt er blevet en del af Shady, og er den første signee af en ny generation af Shady Records artister. Yelawolf som er den anden artist i rækken, er i forbindelse med en nyligt underskrevet kontrakt med Interscope også blevet en del af Shady Records. Em som jo i sin tid havde en storhedstid med artister som D12, 50 Cent, Obie Trice, Stat Quo og Ca$his vil gerne have sit Shady imperium på toppen igen, efter sit tilbagefald i hip-hop. Udover denne glædelige nyhed, kan vi offentliggøre at Em, Slaughterhouse og Yelawolf kommer til at være på forsiden og i selve bladet, i den kommende udgave af det meget populære hip-hop magasin XXL. For at se hvad artisterne har sagt individuelt kan i scroll ned og se det. Check it out!

Eminem: “Slaughterhouse og Yelawolf er ligesom en anden phase i Shady. Det er en ny generation af Shady Records, og vi forsøger at genopbygge vores pladeselskab/roster. Det er interessant for hip-hop, og med alle disse kræfter samlet og hvad de er istand til at levere bag mikrofonen, kan det kun blive en stor fornøjelse!

Royce Da 5’9: “Det er utroligt interessant for mig at blive genforenet med Eminem, mange år efter vores “Bad Meets Evil” projekt. Slaughterhouse og Shady Records kommer til at være noget man skal holde øje med.”

Yelawolf: “Når man tænker på hvor jeg er fra og alt hvad jeg har været igennem, er det svært at sætte ord på hvad dette samarbejde betyder for mig, mit team Ghet-O-Vision og min stat Alabama. Jeg kan fortælle jer, at når man er villig til at opgive sit liv for at følge en drøm, er belønningen fantastisk. Og nu når jeg er blevet en lærling til en af verdens bedste artister, rækker mit potentiale udover hvad jeg nogensinde havde forestillet mig. Lad os vise dem!”

For dem som ikke rigtigt er bekendte med noget af Slaughterhouse’s og Yelawolf, kan man nedenfor høre henholdvis Slaugherhouse’s “Microphone” og Yelawolf’s “Pop The Trunk”.

Slaugherhouse “Microphone”

Yelawolf “Pop The Trunk”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?