Event/Standup: Aziz Ansari


“Do It Under the Influence Yourself! That’s what we’re shooting for! Get drunk and make your dreams come true.”

Den 19. Februar i Glassalen i Tivoli præsenterer Majistical/Lifted Entertainment ”Kult-Komikeren” Aziz Ansari.

Når man er født som muslimsk tamiler i South Carolina, skal man enten være god til American Football eller have en god sans for humor. Aziz Ansari var ikke just velsignet med en line-backers fysik og valgte derfor komediens vej. Denne beslutning har vist sig at være rigtig god for ham og har skabt en sjov mand der fyrer vittigheder og historier om sorte berømtheder og tillader at anerkende sin sjældenhed som asiat i den hvide stand-up verden, samtidig med at han ikke kun fokusere på sin egen etnisk baggrund konstant (Mr.Peters), men snakker ud fra sine personlige erfaringer om livet.

Han forlod syden og flygtede til New York hvor han tog en uddannelse i Marketing, i stedet for at arbejde på Madison Avenue, valgte han i stedet at lytte til sine venner som altid havde opfordret ham til at lave stand-up.

I øjeblikket kan man opleve ham I NBS’s sitcom ”Parks and Recreation”  som Tom Haverford,  en uduelig ladies man. En af Ansaris talenter er hans ulogiske evne til at observere latterlig opførsel og ikke reagere med hån eller irritation som mange komikere ville have gjort, derimod modtager han den med en forrykt undren og nysgerrighed.

En af hans mindre roller i filmen ”Funny People” (Judd Apatow) spiller han Randy, en hip-hop komiker, der mener at bandeord har ødelagt punchlines i komedieverdenen. Han har også medvirket i shows som ”Human Giant” på MTV, en cameo i ”Get Him To The Greek” og lige nu er han på tour med sit ‘latter’lige’ ”Dangerously Delicious Tour” som kommer til København d.19!

Gå ikke glip af denne once in a life time appearance!

Oplev ham d.19.feb. i Glassalen/Tivoli // 275 DKK + gebyr //
BILLETnet.dk + Posthuset

For yderligere info og update, tjek link

http://www.facebook.com/event.php?eid=126378397425082

Se videoer efter jumpet

3 Readers Commented

Join discussion
  1. ecstatic on 25/01/2011

    Det bliver bare latter’ligt! (Quote Jisty)

  2. Pingback: DDSteezin 25 jan, 2011

    Kender i Aziz Ansari ?

    Læs Mere Om Ham Her: http://drozdailysteezin.dk/?p=7665

    AZIZ ANSARI (US) COMEDY at… http://fb.me/zzFQ6Hl5

HAVE SOMETHING TO SAY?