Mixtape: Dj Skee & Game “Purp & Patron”


Endnu en dag, endnu et mixtape – det kan man nemt sige om Compton, Cali MC’en Game (tidligere, The Game!).

Den tidligere G-Unit soldier lækkede for nylig coveret til hans nye mixtape Purp & Patron, (Tjald & Tequila) ;)

DJ Skee assistere endnu engang med beats’ og det har sjældent været en skuffelse når Skee står bag the mix, den ramte nettet i går klokken 4.20, og vi har sørget for at dele linket til jer Game discipler!

Game udgav sidste år to succesfulde mixtape, Brake Lights og den mindre kendte The R.E.D. Room, og denne gang mens vi venter på en af  de mest anticipererede album i år, The R.E.D. Album, bliver vi velsignet med et red lækkert mixtape som kan bruges når vi purp’er og patron’er til Game’s hazed out vokal! Purp & Patron har endnu en gang en masse features med, så download eller lyt til den og lad os høre hvad I synes?

Lyt med efter jumpet

LINK TIL Purp & Patron download:

Game – Purp & Patron (Disc 1) by chozen
Game – Purp & Patron (Disc 2) by chozen

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 25 jan, 2011

    Mixtape: Game "Purp & Patron"

    Droz Daily Steezin http://fb.me/S5KGl2Kx

HAVE SOMETHING TO SAY?