Fashion: Chivalrous Culture Hamachi Spring 2011 Lineup


Diggy Simmons er nu ude med hans brand Chivalrous Culture Hamachi Spring 2011 Lineup. HAMACHI er modellens navn, og skoen er veldesignet og er ekstemt dope. Den har op til flere lækre detaljer som man kan se på billederne, og prisen på skoen kun koster 80$. Chivalrous Culture er som sagt Diggy’s mærke, og indtil videre har han kun skoene på hjemmesiden, men han har været lidt åben overfor hvad vi kommer til at se. Det har han været i videoen ”Shook Ones” hvor han både rocker Chivalrous Culture beanie, og varsity jacket. Du kan købe Chivalrous Culture Hamachi shoes her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 27 jan, 2011

    Diggy Simmons Sneaks

    Dope Shiit

    Droz Daily Steezin http://fb.me/P7Eaa2AA

HAVE SOMETHING TO SAY?