Video: Kendrick Lamar i random forretning

RHustle Films sad eksklusivt med Compton’s Kendrick Lamar i en åben forretning i L.A., hvor hans fans havde muligheden for at få en chat, billede samt en underskrift fra rapperen. Udover det, fik fansene også glæden af at opleve Black Hippy-rapperen optræde live i butikken med eksklusive sange sange som han bl.a. har lavet med J. Cole og Gucci Mane. Her er det værd at bemærke J. Cole og K-Dot collaboen, da der har været utrolig meget omtale vedr. det projekt. Hvis man har holdt sig opdateret på siden, kan man måske erindre at J. Cole, som fornyligt leverede et brag af en koncert i VEGA, har co-signet den populære rapper flere gange. Udover Kendrick Lamar, ser man også hans gutter fra Black Hippy, nemlig Jay Rock, Ab-Soul og Schoolboy Q som iøvrigt også er ude med et nyt mixtape, “Setbacks”. Spændende klip med et af fremtidens helt store navne, check it out!

Læg mærke til “Temptation”, og hvor kraftig en sang det er!

Kendrick Lamar & J. Cole har en hemmelighed = rigtig hip-hop i filmen!

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: SteezinMusic: Kendrick Lamar “Vanity Slave Pt. 2″ (Feat. Gucci Mane) | DrozDailySteezin.Dk 1 feb, 2011

    […] man har holdt sig opdateret på DDS, vil man vide at Kendrick Lamar i sidste uge var i en random forretning i L.A., hvor han bl.a. gav sin fans en smagsprøve af nogle kommende tracks som han har indspillet […]

  2. Pingback: Video: J. Cole & Kendrick Lamar mixtape i vente! | DrozDailySteezin.Dk 9 feb, 2011

    […] “Cole World” rammer gaderne. Ham og Kendrick har også været ude og sige at det er “top secret”, det som de 2 rapper har i ærmet. Uden at sige for meget kan man se det hurtige video klip fra MTV […]

  3. Pingback: SteezinMusic: Kendrick Lamar “HiiiPoWeR” (Prod. J. Cole) | DrozDailySteezin.Dk 14 apr, 2011

    […] DDS, ved man også at de 2 individer har skabt et stærkt musikalsk forhold til hinanden, og både Kendrick og J. Cole har indikeret at der Kendrick Lamar/J. Cole musik vi vente! Her kan man ihvertfald […]

HAVE SOMETHING TO SAY?