SteezinMusic: Wiz Khalifa “Roll Up”

Så kom den længe ventede efterfølger til Wiz’ monster hit ” Black & Yellow” endelig ud. Navnet på den nye single “Roll Up” får nok de fleste til straks at tænke på at det er et jhu track, MEN, surprise surprise, sangen handler faktisk om kærlighed (ikk til jhu!) og om han altid er der for hans friendzin no matter what. :D Igen er det StarGate der står bag produktionen, og man må sige at Pittsburgh rapperen og de norske hitsmede er ved at udvikle et skræmmende stærkt forhold mellem artist og producers!

Wizzy Wiz har over Ustream annonceret både release dato og navn til hans nye plade. Albummet hedder ironisk nok “Rolling Papers” men Wiz fortæller at titlen er inspireret af andre ting udover hans kærlighed til kush’en. Pittsburgh-rapperen som tidligere var en del af pladeselskabet Warner Bros., har været ude at sige, at overgangen som han har haft fra en tilfældig rapper fra Pittsburgh til en utrolig populær skikkelse som hele verden kender, skyldes at han bl.a stoppede med at skrive sine tekster ned og da han kvittede blunts til fordel for “paper planes” sammen med den tidligere Cash Money-rapper Curren$y og momentum blev vendt til hans fordel.

En trackliste vil ramme nettet i løbet af nogle uger og af features på albummet er selvfølgelig at finde Snoop Dogg, men også både Rick Ross og Curren$y burde være at finde på Wizzy’s Atlantic debut. Hvilke artister der ender med at gæste på pladen, informerer vi selvfølgelig om ligeså snart vi har set tracklisten :)

Wiz Khalifa “Rolling Papers” 29. marts, remember that!

T.G.O.D.
Wiz Khalifa-Roll Up

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Fashion: Wiz Khalifa x Diamond Supply & co. x Super Bowl | DrozDailySteezin.Dk 1 feb, 2011

    […] nu med en bl.a en “Black & Yellow” der fortsat stiger  på hitlisterne + den nye “Roll Up”, der nok skal få masser af spins på radioen er han jo den perfekte kunstner for DS&co at lave […]

HAVE SOMETHING TO SAY?