Fashion: BBC | Ice Cream New Web Releases

Så er de nye Billionaire Boys Club web releases kommet, der er bestemt intet at være skuffet over. Der er rigtig mange goods, som man jo har muligheden for at få erhvervet sig på deres EU Store. Denne store release inkludere, et hav af fitteds caps, den med Billionaire Boys Club printet kommer i 2 colorways, den med det klassiske ‘B’ på kommer i 4 colorways. Udover dem kommer der 2 mere specielle fitteds. Så har de lavet i alt 3 key chains som er super dope. 2 beanies. 2 shirts i en udgave som har været på gade før. 5 fresh hoodies. I alt 4 jakker som kommer i 2 af samme type og design med forskellige colorways.

Se flere billeder efter jumpet & endnu flere her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 1 feb, 2011

    BBC / Ice Cream "New Web Releases"

    Flere billeder efter jumpet.

    Droz Daily Steezin http://fb.me/GiehHEHH

HAVE SOMETHING TO SAY?