Fashion: Wiz Khalifa x Diamond Supply & co. x Super Bowl

Wiz Khalifa er kæmpe fan af både Pittsburgh Steelers og det LA baserede tøj og skate brand Diamond Supply & co. Så nu da Super Bowl er lige om hjørnet og Steelers er en af finalisterne, skal der selvfølgelig laves noget merchandise til det største éndags sports event i verden, og da Wiz er den varmeste rapper ude lige nu med en bl.a en “Black & Yellow” der fortsat stiger  på hitlisterne + den nye “Roll Up”, der nok skal få masser af spins på radioen er han jo den perfekte kunstner for DS&co at lave en collabo med ! det er ikke første gang Wizzy samarbejder med de populære mærke. Han lavde også nogle super fresh limited Pittsburgh baserede items i sommers som bl.a inkluderede t-shirts og caps. Det er ikke kun Wiz der elsker de klude Diamond Supply kaster på markedet, men også både Chris Brown og Tyga bliver ofte spottet i det californiske brand.

Den meget lille kollektion består af en t-shirt og en hoodie. Begge items kan KUN erhverves på Diamond Supplys hjemmeside, da varene kun bliver solgt online eksklusivt. Ræset om de limited trøjer begynder d.2 februar 2011, så du skal være hurtig! TGOD !

Se flere billeder efter jumpet.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?