MusicVideo: L.E.P. Bogus Boys x The Cool Kids “Countin’ My Money”

L.E.P. Bogus Boys er en gruppe der gjorde sig særligt bemærket i året 2010, og deres mixtape “Don’t Feed The Killaz Vol. 3” blev af diverse blogs og websider betragtet som et af 2010’s bedste mixtapes. Gruppen fra Chicago som består af rapperne E og Moonie, har en typisk gangsta rap lyd, men promovere ikke vold, tværtimod de fortæller bare om den barske trivsel på Chicago’s hårde gader og hvordan realiteten er igennem deres tekster. Virkeligt dope, da man ikke har hørt sådan en lyd i et stykke tid nu, da største delen af hip-hop nu til dags er blevet meget kommercielt. På denne sang har L.E.P. teamet op med en anden gruppe The Cool Kids, og har fået J.U.S.T.I.C.E. League bag produktionen. Creative Control, som bl.a. også har instrueret videoer for Curren$y, Wiz Khalifa og Big K.R.I.T. har instrueret vidoen. Sangen kan dog ikke findes på deres seneste mixtape desværre. Check it out!

“Guess who just walked in now everybody talkin’/ they smell them dead presidents, my pockets are a coffin”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?