SteezinMusic: Lupe Fiasco “Words I Never Said” (Feat. Skylar Grey) (Prod. Alex Da Kid)

Lupe Fiasco x FNF Up x Chi-Town x Alex Da Kid x Skylar Grey x Kraftig sang!

Chi-Town-rapperen Lupe Fiasco er godt i gang med at sætter de sidste prikker sammen på hans meget ventede album, “Lasers”. I dag blev den anden single “Words I Never Said” lækket på nettet, og her skal den store musikekspert ikke til for at sige at det er et hit! Sangen er produceret af en af 2010’s hotteste producere, nemlig Alex Da Kid. Alex Da Kid som står bag i hits som “Eminem – Love The Way You Lie, B.o.B. – Airplanes, Nicki Minaj – Massive Attack, Dr. Dre – Somebody Call A Docter & T.I. – Castle Walls) har også bragt sin højre hånd med sig, nemlig den nye hook-prinsesse Skylar Grey. De 2 virker til at være et ustoppeligt par, og bliver ved med at producere hits efter hits. Så hør sangen og glæd jer til endnu et phænomenalt album fra den meget komplekse rapper. Her er sangen ihvertfald, check it out!

Lupe Fiasco – “Lasers” – 8. marts

2 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 1 feb, 2011

  Lupe Fiasco x Alex Da-Kid = HIT !!!!

  Lupe Fiasco til Danmark "Like" ?!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/uLs1UAsK

 2. Pingback: son1can 1 feb, 2011

  RT @DDSTEEZIN: Lupe Fiasco x Alex Da-Kid = HIT !!!!

  Lupe Fiasco til Danmark "Like" ?!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/uLs1UAsK

HAVE SOMETHING TO SAY?