Mixtape: Consequence “Movies On Demand 2”

Så blev Consequence’s meget ventede mixtape “Movies On Demand 2” endelig lækket på nettet. Tidligere på dagen kunne man høre “Wet The Block” her på bloggen som også er med på mixtapet. På mixtapet gæster en stor line up af mærværdige navne som Q-Tip, Bun B, Talib Kweli, Lil Fame, Havo, Large Professor, Kendrick Lamar, Roc Marciano, Diggy Simmons, Mac Miller, Pill & XV. Her er det værd at bemærke at Cons har taget fat i del “up and coming” artister som Kendrick Lamar, Diggy Simmons, Mac Miller, Pill og XV.

Rent produktionsmæssigt gæster Kanye West, J. Dilla, Q-Tip, 88-Keys, Mo$, Lee Bannon og så har Statik Selektah forsynet Cons med scratches. Man kan se den komplette tracklist forneden. Så lad vær med at spilde et sekund, og hent noget kvalitetsmusik fra en meget undervurderet rapper! Check it out!

Download “Movies On Demand 2”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 9 feb, 2011

    DOWNLOAD – Consequence "Movies On Demand 2"

    Droz Daily Steezin http://fb.me/PS7aUokN

HAVE SOMETHING TO SAY?