MusicVideo: Governor x 50 Cent “Here We Go Again”

Hvis man har holdt sig opdateret på DDS vil man vide at Fifty har været en del i studiet med sangeren Governor, og kreeret noget utroligt dope materiale. Governor som jo er Fifty’s første artist på hans nye G-Note Records imprint, har været ude med sangen “Here We Go Again” i et stykke tid nu, men først nu er visualiseringen til sangen blevet en realitet. Videoen er okay, dog ikke det helt store at råbe hurra for. Det bliver dog spændende at se hvad de 2 artister har i ærmet, da deres samarbejde fungere utroligt godt. Læg særligt mærke til reklamen for Curtis’ nye “SLEEK By 50 Cent” høretelefoner når Fif træder ind i lokalet. Her er videoen til “Here We Go Again”, check it out!”

50 Cent x Governor x Kraftig Collabo x G-Note Records x SLEEK By 50 Cent

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 9 feb, 2011

    Dope Track !!!

    Droz Daily Steezin http://fb.me/HyhLFwdA

  2. Pingback: LivePerformance: Governor x 50 Cent “Here We Go Again” Live @ Lopez Tonight | DrozDailySteezin.Dk 10 feb, 2011

    […] går blev videoen til Governor’s første single “Here We Go Again” lækket på nettet. I dag […]

HAVE SOMETHING TO SAY?