Video: Atlantic Records Presents “Game Changers Pt. 1” – Lupe Fiasco, B.o.B., Janelle Monae & Estelle

Atlantic Records har startet en webserie kaldet “Game Changers”, og her i første afsnit sad værtinden Danyel Smith sammen med en stribe lovende Atlantic Records artister som er nogle af de mest originale af slagsen. Det drejer sig om Lupe Fiasco, B.o.B., Janelle Monae og Estelle. De 4 individer har vist sig at være hits på 4 forskellige måder, og i dette klip fortæller de prominente navne om deres liv som en kreativ artist, og at det kan være banebrydende at være sig selv istedet for at efterligne alt andet som denne industri bringer os. Meget interessant klip, specielt hvis man godt kan lide den lidt mere kreative del af hip-hop og soul/rnb musik. Check it out!

Lupe Fiasco x B.o.B. x Janelle Monae x Estelle x Atlantic Records x Originality x GOOD MUSIC!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?