Video: J. Cole & Kendrick Lamar mixtape i vente!

J. Cole var forbi MTV’s Rap Fix og fik et interview med Sway i sidste uge. Under dette interview snakkede Jermaine bl.a. om sig selv som producer, og at han arbejder på at blive en ligeså anerkendt producer som rapper, dog kan han godt se at det tager tid før der er navne som Jay-Z og Nas der giver dig et opkald. Cole synes derfor at det er okay at starte ud med “up and coming” navne som XV, som han senest har produceret for og Fashawn som gæstede J. Cole på “Relaxation”.

Udover det kunne J. Cole selvfølgelig ikke lade vær med at nævne det nye “superteam” som han har skabt med Kendrick Lamar, og her lagde Fayetnam-rapperen ikke skjul på at ham og K-Dot er igang med et stort mixtape projekt som kommer til at være ude før hans meget ventede album “Cole World” rammer gaderne. Ham og Kendrick har også været ude og sige at det er “top secret”, det som de 2 rapper har i ærmet. Uden at sige for meget kan man se det hurtige video klip fra MTV forneden, check it out!

“Me and Kendrick doing a whole ridiculous thing together that’s gonna tear up the world” – J. Cole

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 9 feb, 2011

    Dope Shiiit

    Droz Daily Steezin http://fb.me/TNNglViJ

  2. Pingback: SteezinMusic: Kendrick Lamar “HiiiPoWeR” (Prod. J. Cole) | DrozDailySteezin.Dk 14 apr, 2011

    […] også at de 2 individer har skabt et stærkt musikalsk forhold til hinanden, og både Kendrick og J. Cole har indikeret at der Kendrick Lamar/J. Cole musik vi vente! Her kan man ihvertfald glæde sig over […]

HAVE SOMETHING TO SAY?