SteezinMusic: Saigon “The Invitation” (Feat. Q-Tip & Fatman Scoop)

Saigon er snart klar til at udgive sit debutalbum “The Greatest Story Never Told”, og i den anledning giver hans sine fans en masse smagsprøver på hvad albummet kommer til at byde på. I dag blev sangen “The Invitation” så lækket på nettet, og her gæster ingen andre end Q-Tip og Fatman Scoop. New York-rapperens mentor Just Blaze er selvfølgelig manden der står bag i beatet, og her må man sige at det er et af de bedste af slagsen. Just Blaze leverer et A-game! Det er også virkeligt fascinerende at tænke på hvordan deres samarbejde har udviklet sig, og her skal det siges at produceren står bag i majoriteten af produktionen på albummet. Jeg glæder mig personligt til at høre albummet, gør i os det? Her er “The Invitation” ihvertfald, check it out!

“The Greatest Story Never Told” – 15. februar
Saigon x Just Blaze x Q-Tip x Fatman Scoop x KRAFTIG SANG! x New York Minister

Saigon – The Invitation Featuring Q-Tip & Fatman Scoop

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?