SteezinMusic: Saigon x Joe Budden “Bring Me Down Pt. 3” (Prod. By Just Blaze)

Som mange nok ved er Sai igang med at sætte sit debutalbum “The Greatest Story Never Told” sammen, men udover det har rapperen været i studiet med Slaughterhouse-stifteren Joe Budden. De 2 som har haft en længerevarende beef, besluttede jo sig for at længe alt bag sig og starte på en frisk, da man havde en gensidig respekt for hinanden. Et move som alle hip-hop elskere burde være glade for! De 2 rappere har teamet up Sai’s mentor og personlige producer Just Blaze og kreeret tracket “Bring Me Down Pt. 3”. En sang med et lidt dybere budsskab. Sai x Jump-Off med “Bring Me Down Pt. 3”, check it out!

Update: Saigon’s Album Dropper Idag – Go Get It!

Saigon x Joey x Just Blaze x Underrated x Lyricists

Saigon ft. Joe Budden – Bring Me Down Pt.3

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?