MusicVideo: Kesi “Stadig Den Bedste” (Feat. Benny Jamz, Gilli & Mass)

Så er Grime-artisten Kesi endelig ude med en visualisering til sin studieindspillet sang “Stadig Den Bedste”. Videoen er utroligt velskudt, og giver os et meget godt billede af hvordan gutterne fra B.O.C. færdes på de Københavnske gader. Sangen som jo også gæster producer/rapper Benny Jamz, Gilli og den forholdsvis anerkendte danske rapper Mass, har været ude i et stykke tid nu, og på grund af meget efterspørgsel er der også blevet skudt en video til den.

Kesi som nok mange ved har taget den danske hip-hop undergrund med storm, efter at have gjort den engelske rapform “grime” populær, og med sin originalitet samt utrolige energi kan man ikke gøre andet end at glæde sig til at den unge Nørrebro-dreng får en pladekontrakt. Så folkens, her er en lille appetitvækker til alle dem der elsker dansk hip-hop når det er bedst, og til dem der virkeligt støtter B.O.C. og hele deres bevægelse!

Kesi x Benny Jamz x Gilli x Mass “Stadig Den Bedste”, check it out & kom gerne med din mening.

Hvem dræbte den ?!

Don’t sleep on B.O.C.!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?