Video: Ryan Leslie “Maybachs & Diamonds”

Dette track skulle i virkeligheden ha’ været til Rick Ross, da han i 2009 efterspurgte et nice beat fra Ryan Leslie, som det år havde hits som “Addiction” & “Diamond Girl”. Tracket blev dog aldrig udgivet, wonder why ? (tjek Rick Ross i filmen, han føler ikke rigtigt beatet, han spiller han gør lol.) Personlig synes jeg det er en stor fejltagelse af Ross, da det ku’ ha blevet et dope track, noget i samme stil som “Here I Am”, men nok om det.

Da Ryan besøgte Danmark 20 Oktober, var vi utrolig tæt på at få interviewet med ham, men hans pladeselskab aflyste alle interviews på hele EU touren & et af spørgsmålene var self’ hvorfor tracket aldrig var blevet udgivet. Under koncerten optrådte Ryan faktisk med et lille snippet af Maybachs & Diamonds, og der var self’ utrolig lidt mennesker der kendte sangen, måske var vi de eneste, det var nok derfor han kiggede ned på os, og sagde “Damn these guys know the track”.

Jeg er en utrolig stor Ryan Leslie fan, og mener stadig at “Transition var det bedste RnB album i 2009” , elsker allerede Maybachs & Diamonds, men synes dog Ross godt ku ha lagt et lille vers, for at spicy den lidt op med lidt Boss shiit. Det er utroligt hvor undervurderet den mand han er (Ryan Leslie)!!. I hvertfald blev M&D præsenteret live i DC, & damn det er slik for ørerne.

Han tredje album “Les Is More” udkommer til sommer, og det blir helt klart mit summer soundtrack. (Thank Me Later) var 2010’s.


No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?