LivePerformance: Rihanna “Medley” (Feat Drake & Kanye West) @ Allstar Game Halftime

NBA-Allstar Halftime showet er altid et starstudded event og denne gang var heller ingen undtagelse da Rihanna, Drake og Kanye West indtog gulvet i Staples Center. Showet var…. Råddent ! Jeg fatter simpelthen ikke hvordan en tøs som Rihanna kan være så stor! har egentlig aldrig haft noget imod hende og hun forstår at skabe mainstream pophits , men igår gik det op for mig at hvis hun kan blive verdensstjerne, kan ALLE ! Pigen har ikke en tone i livet, kan ikk bevæge sig , har ingen udstråling eller noget form for karisma! hun har god stil og det er det! Men måske heller ikk så svært at lave hits med mennesker som The Dream og StarGate til at skrive og producere for en. Good for Her!

Drake, hvilket er en kunstner som jeg er utrolig stor fan af, så malplaceret ud på en scene der var lavet til bevægelse og energi. Han havde sine fair share af små spasmeattacks og hvad fanden sker der for han altid stepper ud i det der pilot look ! Change up dude ! Kanye’s lyd var utrolig lav , men han hoppede rundt som havde han vundet MVP titlen… på coke ! Utrolig han ku bevæge sig så frit , da han selv efter mine standarder havde alt for stramme, røde, shinny bukser(meggins?) på. Det mest positive ved oplevelsen var bandet, der fra start til slut holdt lyden frisk og autentisk ! Hope Drake & Yeezy are stepping their game up when they eventually touchdown on danish ground !

4 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 21 feb, 2011

  Rihanna er exstra råden live !!!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/MjgXJArC

 2. Pingback: DDSteezin 21 feb, 2011

  Rihanna Exstra D!RT Live !!!!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/Nft5NdGI

 3. Pingback: kriskoropan 21 feb, 2011

  RT @DDSTEEZIN: Rihanna er exstra råden live !!!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/MjgXJArC

 4. Danijel Drux on 21/02/2011

  Kan kun give dig ret ;)

  Men Kanye er dressed i Balmain, du elsker det jo ? :P

HAVE SOMETHING TO SAY?