SteezinMusic: Ab-Soul “Moscato” (Feat. Kendrick Lamar)

Gruppen Black Hippy fra L.A. har taget hip-hop scenen med storm, og her er hver enkelt medlem også i gang med at skabe sit navn som soloartister. Gruppen bestående af Jay Rock, Kendrick Lamar, Ab-Soul og Schoolboy Q er 4 forskellige personligheder, 4 forskellige rappere, dog formår de stadigvæk at holde den helt Westcoast og bringe den originalitet frem som bl.a. Snoop og Dr. Dre var kendt for tilbage i ’90’erne. Her har sidste års XXL Freshman Jay Rock, årets XXL Freshman Kendrick Lamar og Schoolboy Q allesammen udgivet kvalitetsmixtapes som også har fået positiv respons fra diverse hip-hop blogs.

Det sidste medlem i gruppen Ab-Soul har dog endnu ikke udgivet et mixtape, men er godt på vej. På tracket “Moscato” har han teamet up med Kendrick Lamar og kreeret endnu et dope hip-hop track. Ab-Soul som har en meget unik måde at rappe på, viser os her at han er også er en herre man helt sikkert skal holde øje med. Her er Top Dawg Ent. rapperne Ab-Soul og K-Dot ihvertfald med “Moscato”, check it out!

Ab-Soul x Kendrick Lamar x Black Hippy x L.A. All Day x Real Hip-Hop Shit!

Ab-Soul – Moscato ƒt Kendrick Lamar #LTM by TopDawgENT

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?