SteezinMusic: Swizz Beatz “Top Down” (Feat. Nas)

Så har det været mandag, og derfor er Swizz Beatz ude med et nyt “Monster Monday” track. Tracket hedder “Top Down”, og er et throwback track fra hans debut album “One Band Man” fra 2007. Det der er anderledes ved dette track, er at Swizzy har hivet fat i selveste Nas og lavet en remake af sangen. Swizz har også været ude at sige at beatet oprindeligt var til Nas, men at hans vokaler simpelthen ikke lød godt over beatet, så derfor blev det aldrig til noget. Nu står vi dog i 2011, og det virker som om at Swizz har fortrudt at sangen med Nas aldrig blev en realitet, og det er der også god grund til, fordi at sangen er virkeligt dope! Her er Swizz Beatz og Nas med “Top Down”, check it out!

Swizz Beatz x Nas x Monster Monday x Kraftig Anthem x GTA IV Muzik!

Swizz Beatz – Top Down (Feat. Nas)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?