MagazineCover: The 2011 XXL Freshmen + DDS Freshmen

Så er XXL’s Freshmen 2011 magazinecover blevet offentliggjort på nettet. Listen af rappere kan ses på selve magazinecoveret, og her kan man bl.a. se at rappere som Big K.R.I.T., CyHi Da Prynce, Kendrick Lamar og Yelawolf, som DDS har fuldt i stykke tid nu har klaret sig igennem og kommet på listen. Virkeligt flot arbejde, og mon ikke der er en stor fremtid i vente for de nævnte rappere.

Man skal selvfølgelig også gratulerer de resterende artister i denne anledning, da det ikke er hver dag man bliver en del af en forholdsvis prestigefyldt titel som “XXL Freshmen”. DDS har siddet og diskuteret denne offentliggørelse, og her har der været nogle uenigheder i blandt os. Hvad fanden laver YG, Lil B, & Lil Twist på den liste ? Derfor har vi valgt at lave vores egen “Freshmen 2011” liste, check it out!

Check også måske Danmark’s bedste hip-hop blog Spolop.com’s liste HER BIG UP !!

Big K.R.I.T.

CyHi Da Prynce

Kendrick Lamar

Yelawolf

Mac Miller

Diggy Simmons

Jay Electronica

Vado

CurT@!n$

Omen

Chocolate Droppa

Frank Ocean

Vi har selvfølgelig også lige valgt at give en forklaring på, hvorfor at vi har valgt de freshmens som vi nu har.

Jay Electronica & Vado har selv sagt nej til at være på, men vi har valgt dem alligevel. :D

Jay Electronica: DDS har valgt Jay Electronica fordi at vi føler at han bringer noget nyt til hip-hop, og hans originalitet samt hans meget abstrake måde at rappe på, har givet ham utroligt meget respekt i blandt hip-hop elskere og andre rappere. Her har han bl.a. udgivet de 2 iTunes singler “Exibit A” og “Exibit C”, og gjort sit navn så populært at selveste Jay-Z har valgt at prøve sine kræfter af på New Orleans rapperen og signe ham til hans Roc Nation imprint. One to watch!

Vado: DDS har valgt Vado fordi at han er endnu et frisk pust i hip-hop, og bringer den kendte “Harlem lyd” tilbage som Cam’Ron og Dipset oprindeligt var kendte for. Her har rapperen bl.a. også udgivet sit streetalbum “Slime Flu” hvor den populære single “Speaking In Tungs” røg ind på billboardlisten. Udover det har rapperen med sit meget energiske flow og kraftige tonelege, teamet op med Cam’Ron og formet gruppen The U.N., og her ventes albummet “Gunz ‘N Butta” at være ude til foråret. Vado som jo er gode venner med Young Money rapperen Jae Millz startede ud med at være et random medlem af det Harlem-baserede pladeselskab “Most Hated” sammen med netop Millz. På dette tidspunkt havde rapperen aldrig nogensinde i tankerne om at rap skulle blive hans fremtide profession. Det viste sig dog at gå hen og blive anderledes. One to watch!

CurT@!n$: Curtains er endnu et navn som er blevet fuldt her på bloggen. Rapperen fra Brooklyn har vist sig at være et navn man skal holde øje med i den nærmeste fremtid, da han stort set kun er kommet ud med kvalitetsmusik. Her har rapperen bl.a. droppet mixtapes som “Dope For President”, “The Great Adventures Of Dope Boy C” og det populære “Killer Tape” og gør sig klar til at udgive sit debutalbum “A Beautiful Mind”. Kendrick Lamar som blev en af dette års freshmen, er også gode venner med rapperen og har ved flere lejligheder arbejdet med den undervurderede herre. Curtains som også er et stilikon, er bl.a. blevet kaldt “Fashion Genius” af selveste Kanye West. Så udover at være en god lyrisk rapper fra Brooklyn, så er han sandligt også en stilet herre. DDS anbefaler derfor Curtains til alle rigtige hip-hop elskere, samt fashionhoveder. One to watch!

Omen: Første gang jeg hørte Omen var på tracket “Relaxation” med J. Cole & Fashawn, derefter begyndte jeg at holde øje med hans musik, for shiiit det track var voldsomt. Derefter downloade jeg hans mixtape “Delayed”  som er et udmærket mixtape, og især mixtape coveret er jeg vild med, der også passer perfekt til titlen. Omen er en lovende rapper fra Chicago, byen hvor der er kommet utrolig meget dejligt hip-hop fra, og hvem ved ? Måske kommer han også til at blive stor. Interresen for Omen blev helt klart større da jeg læste at han kom til København for at optræde sammen med J. Cole.

De optrådte sammen med tracket “Relaxation” & “Enchanted” som var en tribube til alle 2Pac fans. Han gjorde det ret godt, men man kunne godt se, at han ikke havde optrådt så mange gange foran et publikum (det kommer jo med tiden). Efter koncerten snakkede vi lidt med Damon (Omen), som var utrolig flink og snaksagelig, og han var helt vild imponeret over vores J. Cole interview (som kommer ud snart) Vi mødte ham også efter koncerten i Göteborg, hvor det blev til lidt mere snak. Omen er helt klart en vi vil følge her på DDS, da han har en spændende stemme og flow, & udover det også er producer. Jeg snakker nogengange med ham på facebook når han nu er online, og han har lovet os at sende noget nyt, så snart han har noget.

Chocolate Droppa: Vil jeg ikke snakke for meget om, alle kender ham, det er REAL RAP RAW, & bedre end Lil B & Lil Twist. Se videon nedenunder !!

Frank Ocean: “Nostalgia, ULTRA.” siger nok om denne mand. OFWGKTA

13 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 23 feb, 2011

  “@DDSTEEZIN: @KevinHart4Real Chocolate Droppa Made This XXL Freshman List: http://t.co/BC7ANtf”

 2. Pingback: DDSteezin 23 feb, 2011

  Vi har lavet vores egen Freshmen 2011 liste…

  Hva siger i til den ? http://fb.me/tOx8Hbxd

 3. Pingback: DDSteezin 23 feb, 2011

  DrozDailySteezin's Freshmen Liste 2011 !!

  Er den bedre end XXL's ?!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/ExEhWpiD

 4. Pingback: DDSteezin 24 feb, 2011

  @Omen checkout our Freshmen 2011 list. You are on there :http://drozdailysteezin.dk/?p=9883

 5. tba - SPOL OP! on 24/02/2011

  Ha, Ha, super good look med Chocolate Droppa – 9 BARS!

  Listen er on point, men Mac Miller? – really? jeg synes simpelthen han er så kedelig.

 6. Danijel Drux on 24/02/2011

  Yeah vi formår at holde fast i lidt humor på bloggen haha..

  Har du lyttet til Omen ?!

  Ja men måske sku det ha været Ab-Soul eller Dom Kennedy..

 7. Pingback: SteezinMusic: Omen “Say I Will” | DrozDailySteezin.Dk 8 mar, 2011

  […] DDS Freshman 2011 Omen x #Dreamville x Beat: “Say You Will” Kanye West x Follow @ Twitter […]

 8. Pingback: Mixtape: DDS Mixtape #3 “Freshmen Edition” (By Fab. Beats) | DrozDailySteezin.Dk 24 mar, 2011

  […] liste, var vi her på DDS lidt uenige med listen. Derfor valgte vi så at lave vores egen liste (se listen her). Efterfølgende kom vi på en idé. Nemlig at lave et DDS Freshmen mixtape, så folket derude […]

 9. Jam on 24/03/2011

  Yelawolf?!?! Are you fucking kidding me?
  Har endnu ikke mødt en eneste som synes han var god.

  Derudover. Mac Millers nye mixtape er seriøst dope.

 10. tba - SPOL OP! on 27/03/2011

  Yelawolf er the shit, bare vent et lille år så er alle på hans penis.

 11. Danijel Drux on 27/03/2011

  Damn mand.. Han er hjernedød – hans flow dræber næsten alle de andre nye..

  Ja det er faktisk udmærket, lyttede til det her forleden.. Super fede produktioner fra ID Labs

 12. Pingback: SteezinMusic: 6 stk | DrozDailySteezin.Dk 14 apr, 2011

  […] track fra DDS Freshman ’11 CurT@!n$ “Itz Alright”, check it […]

 13. Pingback: SteezinMusic: Omen “Colorful Noose” | DrozDailySteezin.Dk 10 maj, 2011

  […] DDS Freshman Omen giving us that true hiphop shit. […]

HAVE SOMETHING TO SAY?