Video: edit/publish 1# @ A Porta

Edit/publish må man sige var en succes, spørg selv dem der var dér !!! Her smider vi så den visuelle side af festen op, nemlig en super fed video som er skudt af fotografen Mikael Pedersen. Festen blev arrangeret af os & eyecandy Magazine som også har stået for redigeringen af videoen. Vi glæder os til at holde en part 2, som helt klart bliver større og vildere – samtidig med at vi nok kommer til at overraske vores gæster lidt mere næste gang.  :P

“We celebrate all the blogs and magazines
we wouldn’t dream of living without, all the readers
and followers we couldn’t do it without!”

Photographer: Mikael Pedersen
Edited by: eyecandy Magazine

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 23 feb, 2011

    Så er der kommet video fra festen Edit/publish !!

    Droz Daily Steezin http://fb.me/tVpyGADa

HAVE SOMETHING TO SAY?