Event: Xander “Over Skyer Under Vand” Release Party @ A Porta

Så nærmer weekenden sig, og hvad mere kan man ønske sig end en god fest at fejre ugens afslutning på. Her på DDS bringer vi jer kun dope events, og i denne anledning vil vi gerne anbefale et brag af en fest når det danske stjerneskud Xander i samarbejde med vores nære venner fra Star Entertainment, samt Mr. Møller (Creol Brothers) holder release party for det meget ventede album “Over Skyer Under Vand” på A Porta, lørdag d. 26. februar.

Mr. Møller som også var den ledende DeeJay til vores succesfulde fest edit/publish, har vist sig at være en person man skal holde øje med på DJ scenen. Med sine kreative sangvalg og med sin specielle evne til at fornemme hvad folk vil høre, kan man ikke forvente andet end endnu en pragtpræstation når han står i DJ-boothen på A Porta lørdag aften. Udover Mr. Møller, kommer Sorte Slyngel og Turkman Souljah også til at stå i dj-boothen og give jer nogle af de bedste hits.

Xander som jo har taget den danske musikscene med storm, har ligget på den danske single-chart i 6 uger, så forventningerne til debutalbummet er kanonstore. Med producere som Lasse “Pilfinger” Kramhøft, Atilla Dogan og broderen Marcus Linnett, er der også god grund til at forvente kvalitetsmateriale fra den populære artist. Udover de nævnte producere har rapperen Bai-D (Suspekt) og sangerinden Sarah West også givet deres bidrag på det meget ventede album. Xander har været ude at sige, at “Over Skyer Under Vand” afspejler en kærlighedshistorie som et hvert menneske kan relatere til & som en lille bonus til alle fans, er der også en eksklusiv liveoptræden fra den populære herre. Så folkens, skynd jer at tryk “deltag” til festen, på facebook eventet og glæd jer til det bliver lørdag!

Som en lille appetitvækker vil DDS gerne vise en super nice teaser, så man har noget at se frem til, check it out!

XANDER “Over Skyer Under Vand” Release Party @ A Porta + liveoprtæden, lørdag d. 26. februar

Præsenteret af Star Entertainment, Créol Brothers & 12:17

DJ’s: Mr. Møller, Sorte Slyngel og Turkman Souljah

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Video Director: Sabronx
Text and interview: Mads Emil Grove Møller
Producer: Wahid Zaferan

XANDER ☠ Release Party Teaser from Sabronx on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?