Photos: Bow Wow @ Amager Bio 25 Februar

Bow Wow besøgte Danmark for første gang igår, og han indtog Amager Bio med masser af energi, og frække blikke til pigerne i blandt publikum. Det blev dog til en kort koncert, ca 45 min, men han nåede at give den max gas og hive en tøs op på scenen for at rappe “Outta My System” til hende. Jeg mødte så Bow Wow backstage, hvor det blev til en kort snak – og han var fatisk helt cool, havde regnet med han var en jerk. DDS opgave stod på at tage billeder & ikke på at lytte til hans musik, da det ikke lige falder i vores smag, men damn der var masser af tøser, til de villige guys derude….

Koncerten var arrangeret af J&J INC & Warm-Up bestod af Majid & Khani.

Se flere billeder efter jumpet & tryk på billederne for at forstørre dem.

Billeder taget af: Danijel Drux ©

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Zubz on 27/02/2011

    Så vidt jeg ved varmede Profresh også op.

  2. Danijel Drux on 27/02/2011

    Ayt cool.. Jeg kom lidt senere så nåede ikke at se det…

  3. NYCE

HAVE SOMETHING TO SAY?