SteezinMusic: Big K.R.I.T. “Dreamin'”

Så er Big K.R.I.T. endelig tilbage med noget nyt materiale. Den talentfulde rapper/producer fra Mississippi har nemlig arbejde på nyt materiale til sit meget ventede debutalbum “Returnof4ever”. I dag blev den første sang fra albummet så lækket. Tracket hedder “Dreamin'” og er også produceret af Krit selv, det er derfor ikke nogen hemmelighed at sangen er dope! Krit har været ude at sige via sin twitter, at sangen “Dreamin'” afspejler hvad der gik igennem hans hoved for et år siden før at folk begyndte at åbne sine øjne op for den talentfulde artist. Netop en drøm som sangens titel indikerer.

Her pointerer rapperen også at det er en meget personlig sang, og at han håber at han kan inspirere alle dem der skulle sidde med en drøm til at følge den. Dybe ord fra en dyb rapper. Der er også skudt en videoen til tracket som burde være ude inden længe. Albummets releasedate er endnu ikke fastlagt, man kan dog holde sig opdateret på DDS for nærmere information. Check it out!

Big K.R.I.T. x Originality x XXL Freshman ’11 x Don’t Give Up On Your Dream!

Big K.R.I.T. – Dreamin (Prod. By Big K.R.I.T.)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?